Kinderdagverblijf Kroontjes

Kinderdagverblijf  Kroontjes biedt baby’s en peuters een leerzame, creatieve en veilige omgeving vol inspiratie en deskundige begeleiding aan. Maar wij bieden ook rust, reinheid en regelmaat. Wij kijken naar het individuele kind, zo kan ieder kind zich op zijn/haar eigen niveau ontwikkelen.

Kinderdagverblijf Kroontjes heeft ruimte voor maximaal 16 kinderen per dag. Dit heeft als voordeel dat de kinderen ook veel individuele aandacht krijgen. Ze kunnen samen spelen maar ze kunnen zich ook even rustig alleen terugtrekken. Voor de kinderen die hun slaapje niet kunnen missen hebben wij een slaapkamer met een eigen bed voor ieder kind, dit kan het slapen ook makkelijker maken voor uw kind. Net zoals thuis slaapt uw kind in één vast bed.

Uw kind wordt door twee pedagogisch medewerksters verzorgd. Op die manier kan uw kind een sterke band opbouwen met zijn/haar verzorger. Dit heeft weer een positieve invloed op de ontwikkeling van uw kind. 

Locatie

Kinderdagverblijf Kroontjes is gevestigd op de Zandstraat 137 in Veenendaal. U kunt bij ons achter parkeren, op het terrein van de sportschool.